Yritys

Olen Virpi Kujansuu, koulutettu klassinen hieroja. Olen perustanut hierontayritykseni Valkeakosken keskustaan vuonna 2021. Yhden naisen yritykseni tarjoaa edullista, laadukasta ja osaavin käsin tehtyä klassista hierontaa rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä.

Koulutettu hieroja on nimikesuojattu ammatti, ja vain koulutuksen käynyt hieroja voi käyttää koulutetun hierojan nimikettä. Nimikesuoja varmistaa sen, että kyseessä on osaava ja vastuullinen terveysalan ammattilainen.

Miksi hierontaan?

Kun lihaksiasi paikallisesti kiristää ja tunnet epämukavuutta, kireyttä, jopa kipua alueella vaikka venyttelisit, olisi hyödyllistä varata aika hierontaan. Manuaalinen käsin hoidettu lihasmuokkaus avaa kireyksiä, lisää paikallista verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, sekä laukaisee kireyksistä johtuvia kipuoireita porttikontrolliteorian mukaan. Toisin sanoen hieronta lisää muun muassa hormonien tuotantoa ja lievittää tuntemuksia ääreishermoston ja keskushermoston välillä.

Hierontaa voi ajatella myös kokonaisvaltaisena rentoutuksena, jossa on aikaa itselle ja omalle hyvinvoinnille. Sarjahieronta esim 3 kertaa viikon välein hyödyttää silloin, kun jumialueet ovat hyvin kireät, sillä ensimmäinen käsittely avaa lihaksia osittain, antaa ns ensiapua, tällöin saadaan tilannetta eteenpäin lisäämällä muokkausta.

Ylläpitohieronta on ennaltaehkäisevää ja lihaksia pidetään vetreinä alun avaamiskertojen jälkeen, esim 1 tai 2 kertaa kuukaudessa.

Istumatyö päätteellä, joka on kenties yhteiskunnassa se yksi yleisimpiä, kuormittaa huomattavasti lihaksistoa ja on ihmisen vartaloa ajatellen se kaikista passiivisin. Hieronta tekee erityisen hyvää staattista päätetyötä tekeville.